Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ öncülüğünde Yönetim Kurulu, oda üyelerine ziyaret gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Baytar Steak House firması sahibi Enes Baytar, Uğur Fındık firması sahibi Recep Ali Uğur, SATSO 25. Meslek Komitesi Başkanı Burhan Gürsoy ile SATSO Üyesi ve aynı zamanda Bilim Adamları ve Mucitler Derneği Otomotiv Bilim Kurulu Başkanı İhsan Boya'ya işyerlerinde ziyaret gerçekleştiren SATSO Yönetimi, üyelere işlerinde başarılar dileyerek oda faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “15 bine yakın üyesiyle SATSO, büyük bir ailedir. Kurumsal aidiyet ve beraberlik önceliğimizdir. Oda Yönetim Kurulu olarak üyelerimizle iletişimi sürekli kılmaya gayret ediyoruz. İçinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte, sektörel konuları ile ilgili çözüm odaklı çalışmalar yürütüyoruz.

İlimiz ekonomisinin, istihdamının ciddi bir kısmını SATSO üyeleri oluşturuyor. Dolayısıyla, üyelerimiz bizim için olduğu kadar il ekonomisinin gelişimi için de önemli konumdadır. Üyelerimizle aramızdaki sinerji kentin tamamına yayılıyor. Üyelerimize karşı sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Ortak akıl ve işbirliği ile sahada onların yanında olmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Haber Tarihi : 11/3/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::