SATSO ile Kredi Garanti Fonu iş birliğinde destek paketleri bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Webinar platformu üzerinden SATSO Üyelerinin katılımıyla online olarak gerçekleştirilen seminerde KGF Uzman Yetkilileri tarafından yatırım destek paketi, ihracat destek paketi ve işletme harcamaları destek paketlerine yönelik birçok önemli bilgi aktarıldı.

KGF Yetkilileri destekler hakkındaki sunumlarında genel olarak şu bilgileri katılımcılarla paylaştılar: “Kredi Garanti Fonu olarak kuruluşumuz olan 1991 yılından bu yana her geçen yıl faaliyetlerimizi ve desteklerimizi, iş ortaklarımızı genişleterek büyüyoruz. 30’a yakın banka ile birlikte çalışıyor, teminat yetersizliği nedeniyle çeşitli kredi ve destek imkânlarından yeterince yararlanamayan işletmelerimizin büyüme yolunda finansmana erişimlerini sağlıyoruz.

KGF, firmalara uygun maliyet, uzun vade, uygun teminat, hızlı tahsis yapılandırma imkânı sunuyor. Yeni açılan Yatırım, İhracat ve İşletme harcamaları destek paketlerimiz dahilinde 25 milyar liralık bir fon oluşturuldu.  İmalat sektöründe bulunan işletmeler ile ihracatçı işletmeler başta olmak üzere yatırım yapmayı planlayan KOBİ ve KOBİ dışı işletmelerin yatım ve yatırıma bağlı işletme harcamalarının finanse edilmesini desteklemeyi amaçlıyoruz.

Sunumların sona ermesinin ardından soru- cevap bölümüne geçilen seminer, fikir alışverişlerinin ardından noktalandı.

Haber Tarihi : 16/3/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::