Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Ramazan ayının başlamasının dolayısıyla açıklamada bulundu.

Ramazan ayının, oruç ibadetinin yanı sıra yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirten Başkan Altuğ, “Mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayını; özünde yer alan yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla, layıkıyla idrak edebilmeyi temenni ediyorum. Hayatımıza çeki düzen verilmesine, yakınımızda olup da göremediklerimizin fark edilmesine, ihtiyaç içinde olanların sıkıntılarının giderilmesine vesile olan bu ay da yoksul ve yoksun insanların yaralarını sarmak, zengin-fakir, genç-yaşlı demeden aynı sofrada buluşmak, birliğimizi ve beraberliğimizi de anlamlı hale getirecek, daha da güçlendirecektir. Bolluk ve bereketin had safhada olduğu bu kutsal ay, insanlığa sunulan nimetlerin farkına varılması, dayanışma ve paylaşma için en uygun zamandır.

Mübarek Ramazan-ı Şerif münasebetiyle, sofralarımızdan bolluk ve bereket, gönüllerimizden huzur ve hoşgörünün eksik olmamasını diliyorum. On bir ayın sultanı Ramazan ayının tüm insanlığa huzur, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini diliyor, sevdiklerimizle bir arada sağlık ve sıhhat dolu bir bayrama ulaşmamızı temenni ediyorum.”

Haber Tarihi : 1/4/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::