Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” münasebetiyle işçi ve emekçilerin bayramını kutlayarak açıklamalarda bulundu.

Başkan Altuğ mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı, emekçiye ve emeğe verilen değerin çok önemli bir göstergesidir. Hayatın her alanında emek vererek üretenler, her zaman toplumların refahını yükseltmiştir.

Ülkemizin en değerli sermayesi emektir. İşverenlerimiz ve emekçilerimiz bu ülkenin kalkınması için çaba sarf ederek gayret gösteriyorlar. Türkiye’nin gelişmesi ve üretiminde emekçilerin alın teri ve emeği vardır.

Bu duygu ve düşüncelerle bugünün birlik, beraberlik ve dayanışma inancımızı daha da güçlendirmeye vesile olmasını diliyor, hayatını alın teri ve emeğiyle çalışarak kazanan emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü canı gönülden kutluyorum.“

Haber Tarihi : 29/4/2022