Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan Bayramı Geleneksel Bayramlaşma Töreni SATSO Hizmet Binasında, İl Protokolü, Oda Üyeleri ve Sakaryalı davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Pandemi tedbirleri sebebiyle 2 yılın ardından ilk kez yüz yüze gerçekleştirilen ve ev sahipliğini Meclis Başkanı Talip Kuriş, Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yaptığı Geleneksel Bayramlaşma Töreni’ne katılımda yoğun ilgi gösterildi.

Bayramlaşma Programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan Atabek, Recep Uncuoğlu Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Siyasi Partilerin İl/İlçe Genç ve Kadın Kolları Başkanları, SESOB Başkanı Hasan Alişan ve ilimizin önemli STK Başkanları ile Temsilcileri, Resmi Kurumların İl Müdürleri, SATSO Tabii Meclis Üyeleri (Eski Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları), SATSO Meclis Üyeleri ve basın mensupları ile çok sayıda Oda üyesi iş insanı iştirak etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, şehirde birlik ve beraberliği simgeleyen bayramlaşma töreninin önemine vurgu yaparak; “Pandemi gölgesinde geçen iki yıldan uzun bir süre ve mutluluğunu yüz yüze paylaşamadığımız dört bayram sonrasında Odamızın Geleneksel Bayramlaşma Programını gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Birlik ve beraberliğe verdiğimiz önemin çıktılarını ilimizde görebiliyoruz. Tüm kurum ve kuruluşlar sürekli iletişim halinde bu şehir için çalışıyorlar ve akıl birliğinin üstünlüğüne inanıyorlar. Bizim şifremiz54 ve Sakarya odağında birlik olmayı, üzüntüyü, sevinci, başarıyı ve zorluğu paylaşmayı sürdüreceğiz. Bugün Sakarya’nın her yerinde büyük bir bayram coşkusu var. Pandeminin ardından böylesine dostluk ve huzur iklimine ihtiyacımız vardı. Geleneksel Bayramlaşma Törenimize katılarak Bayramın mutluluğunu hep birlikte paylaşmamıza destek olan herkese teşekkür ediyor ve Sakaryalı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını bir kez daha kutluyorum.” dedi.

SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş, “Bayramlar, insanı insan yapan erdemleri yaşatan müstesna günlerdir. Bu günleri bir arada mutluluğu paylaşarak yaşamak çok daha önemlidir. Şehrimizin en büyük üye topluluğuna sahip kuruluşu olarak şehir için birlik ve aidiyeti de çok fazla önemsiyoruz. Bu özel günlerde sevincimizi bir arada paylaşarak daha güzel günlere motive oluyoruz. Bugün burada çok güzel bir program gerçekleştirdik. İlimizden birçok önemli isim, üyelerimiz ve değerli Sakaryalılar iştirak ederek bizleri onurlandırdılar. Sakaryalıların ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” diye konuştu.

Sakarya iş dünyası ve protokolünü bir araya getiren SATSO Bayramlaşma töreninde konuklar birbirileriyle bayramlaşarak sohbet etme imkanı buldu.

Haber Tarihi : 3/5/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::