Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Mevlid Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Altuğ mesajında şunları dile getirdi:

“Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümünü, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mevlid Kandili, Peygamberimizin tüm insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli fırsattır. Onun ortaya koyduğu ahlakı ve insanlığı örnek alarak özümsememiz gerekir. Bu kutlu ve mübarek geceler; manevi duygularımızı canlandıran, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın had safhaya çıktığı müstesna zamanlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandili’nin bütün İslam âlemine rahmet ve huzur getirmesini diliyor, üyelerimiz başta olmak üzere tüm Sakaryalı hemşehrilerimizin Mevlid Kandilini kutluyor; birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.’’

Haber Tarihi : 7/10/2022