Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Sakarya Ticaret Borsası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ öncülüğünde Başkan Yardımcıları Cem Gün ve Gökhan Tiryaki, Sayman Üye Volkan Terzioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Suat Akın, Ekrem Seçgin, Behlül Bayrak ile Bilal Arabacıoğlu; STB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç, Meclis Başkanı Bekir Uztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyarette konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ Sakarya’nın oda ve borsaları ile ciddi bir lobi gücü oluşturacağına inandığını dile getirerek “Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve Yönetimini tebrik ediyorum. Başarılı bir dönem geçireceklerine olan inancımız tamdır. Hepimizin bu görevlere talip olmasındaki ortak amaç Sakarya’ya hizmettir. Hep birlikte Sakarya’nın gücünü birliğini göstermeliyiz.” Dedi.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ise;“ Başkan Altuğ ve yönetiminin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak çalışma ve projelerde yer almaktan, birlikte üretip hizmet etmekten memnuniyet duyacağız. Bu toprağın insanları olarak Sakarya ‘nın hak ettiği konuma gelmesi için çalışmak en önemli misyonumuzdur. Birlik ve beraberliğimiz artarak devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 17/11/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::