Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 21 Haziran Adapazarı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 102. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Milli Mücadele süreci ve Adapazarı için 21 Haziran’ın önemli bir dönüm noktasını simgelediğini belirten Başkan Altuğ, şehrin o gün gösterdiği kahraman ruh ile yarınları için çok daha iyi çalıştığını dile getirerek mesajında şunları değindi:

“Milletimizin bağımsızlık azminin ve kararlılığının ifadesi olan bu özel gün, birlik ve beraberlik içerisinde ne tür güçlüklerin üstesinden geleceğimizi göstermiştir. O gün olduğu gibi bugün de aynı birlik ve beraberlik duygusu içinde yaşıyoruz.

Nice şerefli zaferlere sahip olan tarihimizi unutmayarak 21 Haziran’dan aldığımız ilhamla; her sayfası şan ve şerefle dolu, milli değerlerimiz uğruna atalarımızın gösterdiği büyük kahramanlıklar üzerine inşa ettiğimiz Cumhuriyetimizi, dünyanın en ileri ülkeleri arasında taşımak ve geçmişimizden aldığımız emaneti layıkıyla gelecek nesillere teslim etmek için gayret ediyoruz.  Şehrimizi ülkemizi ileriye taşımak bizlerin en asli görevidir.

Bağımsızlığa giden yolda 102 yıl önce gösterdiğimiz mücadele ruhumuzu ve kararlılığımızı her daim diri tutarak, birlik içerisinde ülkemizi daha aydınlık günlere ulaştıracak ve bu şanlı günü her daim adına yakışır bir şekilde kutlayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu önemli günde başta Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükrân ile anıyor, tüm Sakaryalıların ‘Kurtuluş Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Haber Tarihi : 21/6/2023
PAYLAŞ
Son Haberler ::