Geçtiğimiz hafta SATSO bünyesinde gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sakarya Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinin ardından kurulları icra komiteleri başkanlarını ve başkan yardımcılarını da seçti.

Listelerin kesinleşmesinin ardından Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri yapılan ilk gündemli toplantıda kendi aralarında başkan ve başkan yardımcılarını seçerek görevlerine başladı.

Buna göre 2023-2027 dönemi TOBB Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elvan Bilgehan Dikici olurken Başkan Yardımcıları; Başkan Yardımcıları Çelen Çağrı Cenker Nalbantoğlu ve Cahide Yüksel Yücel oldu.

Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinde ise Başkan Semih Çiftçi olurken, Başkan Yardımcıları Muhammed Çalışkan ve Murat Kaya oldu. 

Başkan ve Yardımcıları seçimlerinin ardından SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’un da katılımıyla her iki kurul için ayrı ayrı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Tanışma ve değerlendirme toplantılarında konuşan Başkan Akgün Altuğ, Kadın ve genç girişimciler kuruluna yeni görevlerinde başarılar dileyerek girişimci kurullarının aktif bir şekilde çalışmalarını önemsediklerini ifade etti. Başkan Altuğ konuşmasında, “TOBB Sakarya İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarının İcra Komitesi Başkanlarını ve Yardımcılarını kutluyorum. Bundan sonra her iki kurulumuzla da çok başarılı çalışmalar içerisinde olacağımıza inanıyorum. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Marmara’nın en büyük 2. Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya’nın en etkin ve güçlü kurumlarından biridir. Sizler de artık TOBB ve SATSO’nun bir ferdisiniz. Bunu her ortamda çalışmalarınızla, sorumluluklarınızla hissettireceksiniz. Şehrimizde girişimcilik ekosistemine yönelik en önemli işleri yapan kuruluş SATSO ve onun bünyesindeki Kadın ve Genç Girişimciler kurullarıdır. İcra Komitelerimizin liyakatli arkadaşlarımızdan oluştuğunu biliyorum. Bizler SATSO Yönetimi olarak daima hem kadın hem de genç girişimciler kurullarımızın yanında olacak, Odamızın tüm imkanlarını çalışmalarının daha verimli, etkili sonuçlar vermesi adına seferber edeceğiz. İcra Komitelerimiz çalışmalarında çok faydalı olacağını düşündüğümüz bir oryantasyon süreci de geçirecek. Hepinize 4 yıllık görev sürenizde başarılar diliyorum.” diye konuştu.


Haber Tarihi : 25/10/2023
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::