Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Marmara ABİGEM işbirliğinde "Alternatif Finansman Kaynakları” online eğitimi gerçekleştirildi.

SATSO’nun resmi eğitim ve seminer platformu SATSO Akademi üzerinden online olarak düzenlenen eğitimde Eğitmen Kayhan Irmak ve Deniz Bağlan’ın sunumu ve anlatımıyla konuyla ilgili bilgiler katılımcılara aktarıldı.

Eğitmenler AR-GE ve Tasarım Merkezi Desteği, TÜBİTAK Ulusal Programları, KOSGEB AR-GE, Teknolojik Üretim ve Yerlileştirme Destekleri, Yatırım Teşvik Sistemi ve KOSGEB Yurt Dışı Pazar Desteği ile Uluslararası Fon Mekanizmaları, Avrupa Birliği çerçeve programları, Ufuk Avrupa programları ve tematik kümeler, Proje hazırlama & izleme süreci ve Sektörel uluslararası hibe programları hakkında katılımcıları bilgilendirdiler.

Sunumların sona ermesinin ardından soru-cevap bölümüne geçilen eğitim, fikir alışverişlerinin ardından noktalandı. Eğitime katılanlara katılım belgeleri SATSO Akademi üzerinden takdim edildi.
Haber Tarihi : 26/10/2023