Sakarya Valiliği öncülüğünde 29 Ekim Pazar günü düzenlenecek olan Cumhuriyetin 100. yıl Geçit Töreni kapsamında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası da Üreten Sakarya teması ile yer alacak.

Sakarya Valiliği öncülüğünde düzenlenen Atatürk Bulvarı’nda gerçekleştirilecek Cumhuriyetin 100. Yıl Kortejinde SATSO, “Üreten Sakarya Tırı”, “Üreten SATSO Tırı” ve “Sakarya’nın Tarihi 100”ü isimli fotoğraf sergisi ile yer alacak.

Cumhuriyetin 100. yılına yakışacak 100. Yıl Geçit Töreni için SATSO, Üyeleri ve Sakarya’daki 9 Organize Sanayi Bölgesi’nin iş birliğinde 2 tır, bünyesindeki yerli ve milli otomobil TOGG ile kortejde yer alacak.

Aynı zamanda SAGÜSAD iş birliğiyle Geçit Töreni’nin ardından Bulvar girişinde (Havuzlu Giriş) SATSO’nun “Dünden 100’e Sakarya” isimli fotoğraf sergisi de etkinlikler kapsamında gerçekleştirilecek.

Sergimize değerli basın mensupları ve tüm Halkımız davetlidir.

Haber Tarihi : 27/10/2023