Kurumsal yönetim anlayışının Türkiye’de tanınması ve gelişmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), Anadolu’da kurumsal yönetimi anlatmaya devam ediyor. “Anadolu Panelleri” 2023 yılında Eskişehir, Konya, Aydın, Denizli ve Sakarya ile devam ediyor.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapılacak panelin moderatörlüğünü Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü ve Köşe Yazarı Vahap Munyar yaparken, panelde, TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sütaş Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Yılmaz, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Genel Müdürü Murat Bilgiç yer alacak.

Panelin teması ise "Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik” olacak. Panel öncesinde KOBİRATE Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Burhan Taştan da “Şirketler için Kurumsal Yönetim Olgunluk Testi" konusunu ele alacak.

Söz konusu Anadolu Paneli Sakarya 02 Kasım Perşembe Saat : 14.00’te Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Haber Tarihi : 30/10/2023
PAYLAŞ
Son Haberler ::