Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Akbank Dönüşüm Akademisi ve İnovakademi işbirliği ile “KOBİ’lere Dış Ticaret ve Dönüşüm” eğitimleri gerçekleştirildi.

SATSO Üyesi KOBİ’lere özel düzenlenen, ön başvurularla tam kontenjan olarak gerçekleşen eğitimler 30-31 Ekim tarihlerinde SATSO ev sahipliğinde fiziksel; 6-7-13-14 Kasım tarihlerinde ise online olarak gerçekleşti.

Eğitimlerde dış ticaret, gümrükleme ve devlet destekleri, dış ticarete giriş, hedef pazar analizi, ticari istihbarat: ticari istihbarat yöntemleri, e-ihracat devlet destekleri, gümrükleme, dijital pazarlama, dijital pazarlamaya giriş, sosyal medya stratejileri ve yönetimi, reklamlar, müşteri bulma ve elde tutma, performans – ölçümleme, e-ticaret ve e-ihracat, temel bilgiler, e-ticaret süreçleri, global pazar yerleriyle e-ihracat yönelik uzmanlar tarafından ayrıntılı bilgiler paylaşıldı.

Eğitimin fiziksel gerçekleşen ilk gününde SATSO Genel Sekreteri Şevket Kırıcı tarafından SATSO’nun KOBİ’lere yönelik proje ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Eğitimlerin devamında sırayla kürsüye gelen eğitmenler SATSO Üyesi katılımcılara sunumlar eşliğinde bilgiler paylaştılar.


Haber Tarihi : 1/11/2023
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::