Ankara’daki Sakaryalılar Vakfı Yönetimi Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’u ziyaret etti. 

Ziyarete Ankara’daki Sakaryalılar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Müsteşar İrfan Çelik, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Emekli Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Orman Bakanlığı Emekli Daire Başkanı ve Vakıf Başkan Yardımcısı Alaattin Toker ile TÜRK-İŞ Geçmiş Dönem Başkanı ve Vakıf Başkanvekili Salih Kılıç iştirak etti. 

Başkan Altuğ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sizleri Odamıza ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sakarya’mız başkent Ankara’da çok güçlü bir lobiye sahip. Siyasilerimiz, kurum ve kuruluş yöneticilerimiz ve sizler gibi iz bırakan şahsiyetlerimiz var. Sakarya’mız üretiyor, gelişiyor ve büyüyor. Bu şehrin gelişiminde en büyük güç de Ankara’da bizleri temsil edenlerdir. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Ankara’da da buluşmayı diliyorum.” dedi. 

Ankara’daki Sakaryalılar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Müsteşar İrfan Çelik; "SATSO Başkanımız A. Akgün Altuğ’a nazik misafirperverliği için teşekkür ediyoruz. Ankara'daki Sakaryalılar Vakfı yönetim kurulu olarak, ziyaretlerimizi tamamen Sakarya ile Ankara arasındaki sosyal dayanışmayı güçlendirmek ve bu dayanışma içinde Ankara ile Sakarya arasında bir köprü olmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Bugün resmi ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmekteyiz. Bu ziyaretimizde, buradaki yetkililerin Sakarya'ya yapmış oldukları hizmetleri kendilerinden dinlemek bizi çok memnun etmiştir. Yakında, ziyaret ettiğimiz kuruluş yöneticilerini iftar programında bir araya getirmeyi planlıyoruz. Her şey Sakarya için. Memleketimiz için çalıştığımızı ifade ediyor ve güzel, sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyoruz." dedi.

Vakıf temsilcileri Başkan Altuğ’a plaket hediyesinde bulunurken Başkan Altuğ da misafirlerine SATSO'nun100. yıla özel çıkardığı "Cumhuriyet ile Büyüyen Sakarya" kitabından takdim etti.

Haber Tarihi : 8/12/2023
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::