Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası resmi eğitim/seminer platformu SATSO Akademi’de "İhracat Devlet Destekleri” konulu eğitim gerçekleştirildi.

SATSO ve İnovakademi iş birliğinde Eğitmen Fatma Kordu’nun sunumuyla gerçekleşen eğitime katılan SATSO Üyelerine, DYS (Destek Yönetim Sistemi), Yurt Dışı Pazar Araştırması Desteği, Yurt Dışı Marka Tescil Desteği, Yurt Dışı Fuar Katılımı Desteği, Yurt İçi Fuar Katılımı Desteği, Yurt Dışı Reklam Desteği, Yurt Dışı Kira Desteği, Pazara Giriş Belgeler Desteği, Eximbank İhracat Kredi Sigortası Tazmin Desteği, Çok Kanallı Zincir Mağaza Desteği, Tasarım Desteği, Küresel Tedarik Zinciri Desteği, Yurt Dışı Marka Satın Alma Desteği, Hedef Ülkeler Listesi (2024 Yılı) konularında bilgilendirme yapıldı, merak edilenler cevaplandırıldı.

Sunumların sona ermesinin ardından soru-cevap bölümüne geçilen eğitim, fikir alışverişlerinin ardından noktalandı. Eğitime katılanlara katılım belgeleri SATSO Akademi üzerinden takdim edildi.

Haber Tarihi : 26/1/2024