Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Alemdar’ın makamında gerçekleşen ziyarete SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ ve Meclis Başkanı Ercan’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Başkanvekilleri Cem Gün ve Gökhan Tiryaki, Sayman Üye Volkan Terzioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ekrem Seçgin, Semih Çokay, Suat Akın, Orhan Gazi Kılıçaslan, Genel Sekreter Şevket Kırıcı ile SOMİ OSB Müdürü Tamer Ayaz da hazır bulundu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Altuğ ve Başkan Ercan başta olmak üzere SATSO Heyetinin iyi dilekleri için teşekkür etti, şunları dile getirdi: “İlimiz iş dünyasının çatı kuruluşu ve en büyük temsilcisi SATSO heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Sakaryalı vatandaşlarımızın teveccühleriyle 5 yıl boyunca Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bu güzel ilimize hizmet etme şansını bulduk. Şehrimizin her alanda olduğu gibi ticari ve sanayi alanında da gelişimini önemsiyoruz. Bu doğrultuda hizmet paydaşımız en başta SATSO olacaktır. Sakarya iş dünyamızın enerjisini biliyor, şehrimize katkıları için teşekkür ediyoruz. Her zaman aynı bilinçle istişare kültürünü elden bırakmadan, bütün paydaşlarımızla şehrimiz için çalışacağız.” diye konuştu.

Başkan Alemdar’ı yeni görevi için tebrik eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya’da yerel dinamiklerin ortak akıl içinde şehrin geleceği menfaatleri doğrultusunda birlikte yol almanın önemine değindi. Başkan Altuğ; “Yusuf Başkanımıza yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. SATSO olarak vizyonumu;z üyelerimiz ve şehrimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yürütmek, projelere destek olmak, geleceğin tasarlanmasına katkı sunmaktır.

 Büyükşehir Belediyemiz de bu anlamda bizim önemli bir paydaşımızdır. Şehrimizin gelişimi, kalkınması için istişare kültürünü bırakmadan ortak paydada buluşmanın, güç birliği sağlamanın gayretinde olacağız. Başkanımızı bir kez daha yeni görevi için kutluyor, başarılı bir görev dönemi geçirmelerinin temenni ediyorum. SATSO olarak Büyükşehir Belediyemiz ve Yusuf Başkanımızla iş birliğimizi artırarak devam edeceğiz”.

SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan ise Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı yeni görevi sebebiyle kutlayarak ve SATSO’nun Sakarya için iş birliğine hazır olduğunu vurguladı. Yeni görev döneminde başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.

Haber Tarihi : 5/4/2024
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::