Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Kurban Bayramı Geleneksel Bayramlaşma Töreni SATSO Hizmet Binasında, İl Protokolü, Oda Üyeleri, basın mensupları ve Sakaryalı davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe ilgi ve katılım yoğundu.

Bayramlaşma Programına AK Parti Sakarya Milletvekilleri; Lütfi Bayraktar, Ali İnci, Ertuğrul Kocacık, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç, Siyasi Partilerin İl/İlçe Genç ve Kadın Kolları Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ile temsilcileri, Resmi Kurumların İl Müdürleri, SATSO Tabii Meclis Üyeleri (Eski Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları), SATSO Meclis Üyeleri - Meslek Komitesi Üyeleri, SATSO Üyeleri, Komisyon/Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları ve İcra Komitesi Üyeleri ve basın mensupları ile çok sayıda Oda üyesi iş insanı iştirak etti.

Bayramlaşma töreninde davetli misafirler ile yakından ilgilenen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ şunları dile getirdi: “Kurban Bayramı, manevi değerlerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma ve paylaşmanın ön plana çıktığı bir dönemdir.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak geleneklerimize bağlı bir şekilde şehir içi iletişimi diri tutmaya her zaman özen gösterdik, Bu Kurban Bayramı’nda da manevi huzuruyla bayram sevincini hep birlikte bu çatı altında kutluyoruz. SATSO tarihinde bayramların ve bayramlaşmaların önemi oldukça fazladır. Bu birliktelik tablosunun uzun yıllar boyunca SATSO’da devam etmesini temenni ediyorum. Günümüzün zorluklarını hep birlikte aşarken, Sakarya'nın gelişim yolculuğunda daha da ilerlemek için dayanışmamızı güçlendirelim. Şehrimizin her köşesinde hissedilen bu birliktelik ruhu, bizleri daha aydınlık yarınlara taşıyacak. Tabii bir yanımız da buruk. Filistinli kardeşlerimizin yaşadıkları acının bir an evvel son bulmasını diliyorum.

Üyelerimiz başta olmak üzere, tüm Sakaryalıların bayramını en içten dileklerimle kutlar, mutluluk ve esenlik dilerim.” dedi.

SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan; “Geleneksel bayramlaşma törenimizi konuklarımızı ile birlikte gerçekleştirdik. Bayramlar beraberliğe en güzel sebeptir. Biz de kurumsal resmi bayramlaşma törenimizle bu beraberliği perçinliyoruz. Bayramların birleştirici gücüne ve sinerjisine inanıyoruz. Tüm İslam alemi için de aynı duygularla yaşanmasını istiyoruz fakat İsrail’in Refah’ta Filistinli kardeşlerimize yönelik gerçekleştirdiği insanlık dramı bunu gölgeliyor. Bu acının son bulmasını ümit ediyoruz. Hep birlikte nice bayramlara erişmek ümidiyle. Başta SATSO camiası olmak üzere herkesin bayramını kutluyorum.” dedi.

Haber Tarihi : 14/6/2024
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::