Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Altuğ kutlama mesajında şunlara değindi: “Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir.

Sevginin, saygının ve hoşgörünün simgesi olan bu özel günleri, insanların birbirine yakınlaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının artması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Tabii bir yanımız da buruk. Filistinli kardeşlerimizin yaşadıkları acının bir an evvel son bulmasını diliyorum. Paylaştıkça çoğaldığımız, bereketiyle büyüdüğümüz ülkemizden refah ve huzur hiç eksik olmasın. Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle başta üyelerimiz ve Sakaryalı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, yaptığımız ve yapacağımız tüm ibadetlerin kabul olmasını Rabbimden niyaz ederim. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Haber Tarihi : 14/6/2024
PAYLAŞ
Son Haberler ::