Masterclass Workshop’u SATSO Mutfak Sanatları Akademisi’nde Gerçekleşti

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde oluşturulan; şehrin ilk mutfak sanatları akademisi olarak hayata geçen SATSO Mutfak Sanatları Akademisi’nde Masterchef Türkiye 2022 Şampiyonu Şef Metin Yavuz katılımı ile Masterclass Workshop etkinliği gerçekleştirildi.

SATSO Mutfak Sanatları Akademisi’nde gerçekleşen ve 15’e yakın mutfak severin katıldığı workshop etkinliğinde 2022 yılında Masterchef Türkiye’yi şampiyon tamamlayan Şef. Metin Yavuz tecrübe ve bilgilerini aktardı. Etkinlikte tüm katılımcılar Metin Şef’in reçetesine uygun şekilde lezzet ortaya çıkarmak için hünerlerini sergiledi, rekabet etti.

Yemeğin baştan sona tüm aşamalarını tamamlayan katılımcılar Metin Şef’ten de birçok tüyo ve önemli bilgiler edindiler. Keyifli anların yaşandığı workshop etkinliğinin sonunda Metin Şef tarafından günün en başarılı 3 tabağı belirlenerek ödüllendirildi.

Şef Metin Yavuz etkinlikte yaptığı konuşmada yakın zamanda ikinci workshop’un da gerçekleştirileceği müjdesini vererek şunları dile getirdi; “Çok güzel bir workshop gerçekleştirdik ve 15’e yakın misafirimizle Masterclass tabaklar ortaya çıkardık. Hepsi birbirinden başarılıydı herkesin ellerine sağlık. SATSO Mutfak Sanatları Akademisi yerel ve ulusal lezzetlerin tanıtımı ve yaşatılması anlamında çok daha başarılı bir oluşum. Biz şeflerin de değer verdiği yerel lezzetlerin burada halk ile buluşması, ayrıca akademi kısmında da bu işe gönül vermiş insanların eğitim ve workshoplarda fırsat bulması çok değerli bir hizmettir. Bizler bugün çok eğlendik, yakın zamanda ikinci workshop’u da gerçekleştireceğiz. Katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber Tarihi : 8/7/2024
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::