Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TOBB ETÜSEM)  iş birliğiyle “E-Ticaret Ve Dijital Ödeme Sistemleri” Eğitimi gerçekleştirildi.

SATSO’nun resmi eğitim ve seminer platformu olan SATSO Akademi kapsamında online olarak gerçekleşen eğitimde ayrıntılı birçok bilgi ve konuya değinildi, merak edilenler cevaplandırıldı.

Eğitmen Serdar Bilecen’in sunumuyla gerçekleşen eğitimde

Temel Bilgi Teknolojileri ve Internet Bilgileri, E-Ticaret, E-Ticaretin Tanımı ve Tarihçesi, E-Ticaretin Kapsamı ve Tarafları, Türkiye’de ve Dünyada e-Ticaretin Durumu, E-ticaretin Kullanıldığı Alanlar, Detaylı E-Ticaret Uygulama Süreci, Yeni Nesil Ödeme Sistemleri, Dijital Ödeme ve Güvenlik konuları hakkında ayrıntılı bilgiler paylaşıldı, merak edilenler cevaplandırıldı.

Haber Tarihi : 12/9/2024