Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Sakarya İl Müdürlüğü iş birliğinde “KOSGEB Destek Programları” bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

SATSO’nun resmi eğitim/seminer platformu SATSO Akademi kapsamında, SATSO hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda; KOSGEB Sakarya İl Müdürü Onur Kurtçu tarafından katılımcı SATSO Üyelerine destekler hakkında ayrıntılı bilgiler paylaşıldı. Teşvik, hibe, kredi gibi destek çeşitleri tanıtıldı, programların kapsamları hakkında bilgiler paylaşıldı, AR-GE ve inovatif çalışmalara yönelik projelerin destek programlarında yapılan revizeler tanıtıldı.

KOSGEB Sakarya İl Müdürü Onur Kurtçu, yaptığı sunumda ayrıntılı bilgileri paylaşırken katılımcıların sorularını birebir yanıtladı.

Haber Tarihi : 25/9/2024