Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde oluşturulan; şehrin ilk mutfak sanatları akademisi olarak hayata geçen SATSO Mutfak Sanatları Akademisi’nde meze workshop’u gerçekleştirildi.

Mutfak severlerin katılımıyla SATSO Mutfak Sanatları Akademisi’nde gerçekleşen meze workshop’unda katılımcılar lezzetli mezeleri hazırlamak için yapım aşamalarını yerinde öğrendi hazırladı. Katılımcılar Tereyağlı Pastırmalı Muhammara, Ezine Peynirli Ilık Köz Patlıcan Ezmesi, Köz Biber Ezmesi ile Arnavut Ciğeri lezzetlerini hazırladı.

Şef Hatice Akman’ın reçetesine uygun olarak verilen malzemelerle tüm aşamaların uygulamalı olarak işlendiği yemek atölyesinde katılımcılar birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu ve eğlenceli anlar yaşandı. Katılımcılar iyi bir mezenin püf noktalarını, hazırlama stillerini, malzeme kombinasyonları ve homojen karışımlar hakkında ayrıntılı bilgileri uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buldu.

Lezzetli ve eğlenceli anların yaşandığı workshop etkinliğinin sonunda katılımcılara katılım sertifikaları takdim edildi.

Gerçekleşecek workshoplara ulaşmak ve kayıt olmak için www.satsomsa.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haber Tarihi : 1/11/2024
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::