Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde oluşturulan; şehrin ilk mutfak sanatları akademisi olarak hayata geçen SATSO Mutfak Sanatları Akademisi’nde Napoli pizza workshop’u gerçekleştirildi.

Mutfak severlerin katılımıyla SATSO Mutfak Sanatları Akademisi’nde gerçekleşen pizza workshop’unda katılımcılar lezzetli bir Napoli Pizza için doğru kıvamda pizza hamuru hazırlama, Napoli pizza sosu ve uygun teknikle pizza pişirme  aşamalarını yerinde öğrendi.

Şef Hatice Akman’ın reçetesine uygun olarak verilen malzemelerle tüm aşamaların uygulamalı olarak işlendiği yemek atölyesinde katılımcılar birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu ve eğlenceli anlar yaşandı. Katılımcılar iyi bir yemeğin püf noktalarını, pişirme stillerini, malzeme kombinasyonları ve homojen karışımlar hakkında ayrıntılı bilgileri uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buldu.

Lezzetli ve eğlenceli anların yaşandığı workshop etkinliğinin sonunda katılımcılara katılım sertifikaları takdim edildi.

Gerçekleşecek workshoplara ulaşmak ve kayıt olmak için www.satsomsa.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haber Tarihi : 26/11/2024
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::