Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde oluşturulan; şehrin ilk mutfak sanatları akademisi olarak hayata geçen SATSO Mutfak Sanatları Akademisi’nde “et pişirme teknikleri workshop”u gerçekleştirildi.

Mutfak severlerin katılımıyla SATSO Mutfak Sanatları Akademisi atölyesinde gerçekleşen workshopta katılımcılar doğru et seçimi, kesim ve pişirme teknikleri, soslarla etin kombinasyonu hakkında teorik ve pratik bilgiler alarak ev yapımı sos tarifleriyle lezzetlendirme uygulaması gerçekleştirdi.

Şef Hatice Akman’ın reçetesine uygun olarak verilen malzemelerle tüm aşamaların uygulamalı olarak işlendiği yemek atölyesinde katılımcılar birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu ve eğlenceli anlar yaşandı.

Lezzetli ve eğlenceli anların yaşandığı workshop etkinliğinin sonunda katılımcılara katılım sertifikaları takdim edildi.

Gerçekleşecek workshoplara ulaşmak ve kaydolmak için www.satsomsa.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Haber Tarihi : 30/12/2024
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::