SATSO bünyesinde çalışmalarını yürüten Turizm Komisyonu, Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Süleyman Acar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Turizm Komisyonu Taner Belge öncülüğünde Başkan Yardımcıları Şenol Çırpan ve Erkan Türkseven ile Komisyon Üyelerinden; Prof. Dr. Sima Nart, Servet Sezgin, Erkan Eminoğlu, Onur Çelikörs iştirak ettiler.

Ziyarette, SATSO Turizm Komisyonu’nun çalışmaları başta olmak üzere ilimizin Turizm destinasyonlarının öne çıkarılması, yeni turizm trendlerinin takip edilmesi gibi sektörel konularda istişare edilerek fikir alışverişinde bulunuldu.

İl Müdürü Süleyman Acar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “SATSO’nun ilimiz ve iş dünyası için ne kadar önemli bir kuruluş olduğunu biliyoruz. Turizm’e yönelik de komisyon öncülüğünde çalışmalar yapılması memnuniyet vericidir.  Turizm Komisyonumuzun Sakarya’ya yönelik çok önemli çalışmaları, fikirleri ve planları var. Akgün Başkanımızın da kültür ve özellikle gastronomi turizmine yönelik çalışmalarını dikkatle takip ediyoruz. Sakarya turizm alanında da çok şanslı ve potansiyeli yüksek bir şehir. Her ilçemizin çeşitli öne çıkan güzellikleri var. Amaçlarımız ve sorumluluklarımız doğrultusunda işbirliği içerisinde bulunmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Turizm Komisyonu Taner Belge ise, “İlimiz turizmine katkımız ne olur diye sürekli fikir alışverişi içerisindeyiz. Şehrimizin doğa, kültür, lezzet gibi birçok alanda ciddi turizm potansiyeli tarihi yerleşim yerleri var. Ankara-İstanbul gibi şehirlerin güzergahı üzerinde yer alması çok avantaj sağlıyor bu avantajları değerlendirerek ilimizi turizm alanında canlandırmak için gayret ediyoruz.

Yetkili kurumlarımız ve ilçe belediyelerimiz ile sürekli iletişim halindeyiz. Her ilçemizin ayrı ayrı sahip olduğu potansiyeli öne çıkaracak fikirlerimizi paylaşıyoruz. Çalışmalarımıza verdiğiniz katkı ve işbirliğinizden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Görüşmenin sonunda Komisyon Başkanı Taner Belge tarafından Müdür Vekili Süleyman Acar’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Haber Tarihi : 10/3/2022
Haber Medya
Paylaş