Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde girişimci genç iş insanlarına yönelik faaliyetlerini yürüten TOBB Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu, Sakarya Genç Girişimciler ve İş İnsanları Derneği (SAKARYAGİAD) ile Ekonomi ve Ticaret Derneği Sakarya Şubesi (ETD) iş birliğinde “Sakarya Satın Alma Zirvesi” gerçekleştirilecek.

İkincisi bul yıl gerçekleştirilecek olan etkinlikte Sakarya’dan 100’den fazla firma stant açacak. İlimizin protokolü, kurum ve ekonomi tabanlı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de satın alma zirvesine iştirak edecek.

23 Mart 2022 Çarşamba günü 09:00-18:00 saatleri arasında Serdivan Sen Otel’de gerçekleştirilecek zirvede Sakaryalı firmalar arasındaki ticari iletişimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.

SATSO Sakarya GGK Başkanı Mertcan Korkmaz, “İlkini 2020 yılında gerçekleştirdiğimiz Satın Alma Zirvesi’nin bu yıl ikincisini gerçekleştirecek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sakarya bir üretim şehri ve binlerce kalem ürün buradan tüm dünyaya satılıyor. Ancak firmalarımızın birbirlerini tanıması, hammadde, ürün veya hizmeti başka illerden, ülkelerden almasına gerek kalmadan şehir içinde birbirinden tedarik etmesi gerçekleştireceğimiz zirve ile mümkündür.

2020 yılında düzenlediğimiz ilk zirveye şehrimizde faaliyet gösteren 100’ü aşkın firma katılarak ciddi bir ticari işbirliği alanı oluşturulmuştu. Ciro bazında en büyük 100 şirketimizden temsilciler zirvedeki yerlerini alarak kendi ürün ve hizmetlerini yine Sakarya’da faaliyet yürüten firmalara ticari olarak pazarlama fırsatı bulmuşlar ve ortaya ciddi bir kazan-kazan modelli işbirliği çıkmıştı. Gerçekleştirdiğimiz bu zirve ile amacımız yine büyük ekonomi aktörlerimizle şehrimizin tedarikçilerini bir araya getirmek ve Sakarya’nın ticaret potansiyelini üst noktalara taşımaktır. Bu önemli ve bir o kadar da fayda sağlayacak zirveye iş dünyamız temsilcileri başta olmak üzere tüm Sakaryalı’ları bekliyoruz.”

Haber Tarihi : 21/3/2022
Haber Medya
Paylaş