Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası sağlık, temizlik ve kozmetik ürünleri sektörü temsilcisi 15. Meslek Komitesi, meslek grubuna üye firma temsilcileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

SATSO Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda 15. Meslek Komitesi Başkanı Davut Acunman ve Meslek Komitesi Üyeleri öncülüğünde gerçekleşen toplantıda, hazırlanmakta olan Tıbbi Cihaz Kanunu’na yönelik katkı sağlamak, önemli hususları belirtmek, sektörün sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda sektörün yerel ve ulusalda işbirliği içinde olması, sorunlara karşı tek akıl olarak çözüm üretmesi, 15. meslek komitesi öncülüğünde firmalar arası iletişimin artarak devam etmesi ve bu gibi istişare toplantılarının sayısının daha da artmasına yönelik mesajlar verildi.

15. Meslek Komitesi Başkanı Davut Acunman, “Komite olarak temel görevimiz sektörel temsilciler ile birlikte hareket ederek, sorunları çözebilmek, düzgün uygulamaları birbirimize öğretebilmektir. Hepimizin ortak sorunları var ve bu sorunların düzelmesi adına fikir birliği ve ortak hareket etmeye ihtiyacımız var. Hem kendi içimizde hem de ulusal anlamda sektör olarak tek ses olmak istiyoruz. Toplantımız; hazırlanmakta olan Tıbbi Cihaz Kanunu’na yönelik katkı sağlamak ve meslek grubumuzun sorunlarının görüşülmesi adına verimli geçti. Bu iş birliği ortamını sürdürülebilir kılmak adına toplantılarımızı genişleterek sıklaştıracağız. Katılan ve katkı veren tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Haber Tarihi : 10/6/2022
Paylaş