Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Tarım ve Hayvancılık Komisyonu bir dizi temaslarda bulunmak üzere Amasya’ya gitti.

SATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Volkan Terzioğlu ve Komisyon Üyelerinden oluşan heyet, program kapsamında ilk olarak Amasya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bilal Dümen ile istişarede bulundu. İkinci durakları Suluova Ticaret ve Sanayi Odası olan SATSO heyeti burada Suluova TSO Başkan Yardımcısı Burak Güler ile fikir alışverişi gerçekleştirdi ve son olarak Suluova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi’ne giden heyet OSB Müdürü Hasan Şen ile toplantı gerçekleştirdi.

Besi OSB içerisinde faaliyet gösteren firmaları da ziyaret eden Komisyon Üyeleri OSB’nin devam eden genişleme alanında yürütülen altyapı çalışmalarını da yerinde inceleme fırsatı buldu.

Haber Tarihi : 21/10/2023
Haber Medya