Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten Sigortacılık ve Finans sektör temsilcisi 16. Meslek Komitesi, meslek grubu üyelerini plaketle onurlandırdı.

16. Meslek Komitesi Başkanı Ayhan Akdağcı ve Komite Üyelerinin ev sahipliğinde SATSO Hizmet Binasında gerçekleşen toplantıda sektöre yönelik sorunlar ve çözüm önerileri tartışılıp fikir alışverişi yapıldı. Etkinlik sonunda da başkan Akdağcı ve komite üyeleri tarafından sektörde 20 yılını doldurmuş olan üyelerine plaket takdiminde bulunuldu.

Toplantıda konuşan 16. Meslek Komitesi Başkanı Ayhan Akdağcı, “Üyelerimizle hep birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Komitemiz Sakarya’nın en büyük sivil toplum ve mesleki kuruluşu olan SATSO çatısı altında üyelerinin sorunları ve taleplerini karşılamak için çalışıyor. Üyelerimize karşı sorumluluğumuz yüksek ve üyelerimizle sürekli iletişim halindeyiz.

Bugün de sektörde 20 yılını doldurmuş üye işletmelerimizin temsilcileriyle bir araya geldik. Aralarında işletmelerin kurucuları olarak sektöre yıllarını vermiş değerli büyüklerimiz de, işletmelerin ikinci kuşak temsilcileri de var Samimi bir sohbet eşliğinde fikir alışverişinde bulunduğumu çok verimli bir toplantı oldu. Toplantı sonunda Sakarya’mızda sektörümüze 20 yıldan uzun süredir hizmet eden üyelerimizi teşekkür plaketiyle onurlandırmak istedik. Bizler birlikte güçlüyüz, büyük bir aileyiz. Katılımları ile şereflendiren tüm üyelerimize komitemiz adına şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.
Haber Tarihi : 20/2/2024
Haber Medya
Paylaş