SATSO 7. Meslek Komitesi (Isıtma, Soğutma ve Mekanik Tesisat Sektörü) öncülüğünde gerçekleştirilen 6. Geleneksel Futbol Turnuvası’nın final müsabakası tamamlandı.

İlki 2008 yılında gerçekleşen, SATSO 7. Meslek Grubuna mensup üye firmalardan oluşan 14 takımın mücadele ettiği ve 5 hafta süren turnuvanın final müsabakasına ve kupa törenine Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan, İl Protokol Üyeleri ve çok sayıda ilgili katıldı.

50 Maçta 362 Gol Ağlarla Buluştu!

SATSO 7. Meslek Komitesi Üyelerinin ev sahipliği ve organizasyonunda gerçekleşen, sektörden ve futbola ilgi duyan katılımcılar tarafından tüm maçların 1 ay boyunca oldukça ilgiyle takip edildiği turnuvanın final gününde de ilgi yoğun gerçekleşti. 5 hafta süren turnuvada toplam 50 maç oynandı 362 gol ağlarla buluştu. Turnuvanın gol kralı 9 maçta attığı 27 gol ile Mert Isı’dan Furkan Arhan oldu.

Şampiyonluk Kupası AGDAŞ’ın!

Turnuvanın finalinde karşı karşıya gelen Mert Isı ve Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş (AGDAŞ) kozlarını paylaştı. Penaltılara giden final karşılaşmasını 10-9 skorla kazanan AGDAŞ turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Final karşılaşmasının ardından ödül töreni gerçekleştirilen turnuvanın şampiyon takımına kupası Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz tarafından takdim edildi. İkincilik kupasının sahibi Mert Isı da kupasını Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun elinden aldı. Ödül töreninde turnuvaya katkıda bulunan başta SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan olmak üzere tüm protokol üyelerine plaket takdiminde bulunuldu. Turnuvaya sponsor olan firmaların temsilcileri, turnuvanın gol kralı, turnuva hakemi, teknik ekip plaketle onurlandırıldı.

Başkan Altuğ: “SATSO şehrin birleştirici gücü olmaya devam edecek”

Ödül töreninin ardından konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ; “Çok güzel ve heyecanlı bir final karşılaşması izledik. 7. Meslek Komitemizin 2008 yılından bu yana belirli aralıklarla gerçekleştirdiği, sektör için aidiyet ve kaynaşmaya örnek gösterilecek bir turnuvayı daha tamamladılar. Hem sektörden hem de Sakaryalı futbolseverlerin yoğun ilgisi vardı, ciddi bir kalabalık final karşılaşmasını izledi. Şampiyon olan AGDAŞ başta olmak üzere 5 haftadır burada ter döken tüm takım ve oyuncularını, teknik ekibini kutluyorum. Komitemizin de ciddi emekleri var böyle bir organizasyonu tertip etmek kolay değil. Ayrıca onlara da teşekkür ediyorum. SATSO şehrin enerjisi ve birleştirici gücü olmaya devam edecektir.” dedi.

Turnuvayı değerlendiren 7. Meslek Komitesi Başkanı Salih Kılınçarslan; “7. Meslek Komitesi olarak ilkini 2008 yılında gerçekleştirdiğimiz futbol turnuvamızın 6.’sını bu yıl gerçekleştirip çok güzel bir final müsabakası ile tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2008 yılında o zamanki komite temsilcilerimizin başlatarak günümüze ulaştırdığı bu geleneği bizler de layığıyla devam ettirmeye çalıştık. Üye firmalarımız da çok ilgiyle yaklaştı ve ortaya 5 hafta süren, 50’ye yakın maç oynanan ve fair-play ruhuna yakışan centilmenlik ortamında geçen harika bir turnuva çıktı.

Komite olarak profesyonel yaklaşımla alanında uzman kişilerle birlikte çalışıp turnuvamızı organize ettik. VAR Odası, anlık canlı yayın gibi imkanların bulunduğu turnuvamızda üyelerimizin de çok destekleri oldu, hep birlikte başardık. Her maç ilginin yoğun olduğu turnuvamızın final karşılaşması ve ödül töreni de çekişmeli ve görkemli geçti. Şampiyon olan AGDAŞ takımını kutluyorum. Emek veren ve ter döken tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Bizler sektör olarak birlikte güçlüyüz, birlikte büyüğüz. Bu organizasyonların sektör için aidiyeti güçlendirdiğine, kaynaşma, dayanışma ve motivasyon ve morali artırdığına inanıyoruz.

2008 yılında başlayan bu serüvende sırasıyla Öz Isı, Ecoterm, Eren Isı, Saygılı Tesisat, Delta Teknik takımlarımız şampiyonluğa ulaşmıştı. Şimdi de bu listeye AGDAŞ eklendi. Diliyoruz ki bu gelenek devam edecek ve bu liste büyüyecektir.

Memnunuz, gururluyuz çok güzel bir turnuva oldu. Gerçekleşmesinde desteklerini gösteren SATSO Yönetim Kurulu Başkanımız A. Akgün Altuğ’a, Meclis Başkanımız Erdem Ercan’a, Ana sponsorlarımız ALTEK ve KALDE ’e, diğer sponsorlarımıza, Komitedeki değerli çalışma arkadaşlarımıza, üye firmalarımızın değerli temsilcilerine, halı saha işletmesine özellikle Futbol Komisyonu Başkanımız Hasan Yavuz a ve Futbol Disiplin Kurulu başkanımız İbrahim Sahip ve Metaspor ailesine ve emek veren tüm teknik ekibe çok teşekkür ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan Sakarya Valimiz Yaşar Karadeniz, Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu, il protokolümüzün değerli temsilcileri ve kıymetli seyircilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni bir turnuvada görüşmek üzere.”

Haber Tarihi : 1/8/2024
Haber Medya
Paylaş