Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Mimarlık ve Mühendislik sektör temsilcisi 18. Meslek Komitesi öncülüğünde Sakarya’da faaliyet gösteren veya kurulma aşamasındaki Organize Sanayi Bölgeleri ile ortak toplantı gerçekleştirildi.

SATSO Hizmet Binasında gerçekleşen ve 18. Meslek Komitesine mensup SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Gazi Kılıçaslan ve Komite Başkanı İlker Ergül öncülük ettiği toplantıya TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şube Başkanı Semih Uçar, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Vedat Selamet, Sakarya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Temsilcileri, 18. Meslek Komitesi Üyeleri ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürleri iştirak etti.

Toplantının ana gündemini OSB'lerde yapılan zemin etütleri oluşturdu. Toplantıda yapılan zemin etüdü denetiminin ilgili yönetmeliğe uygun yaptırılması, kamera kaydı ile kontrolünün yapılması ve Jeoloji Mühendisleri Odasına onaylatılması veya Jeoloji, Jeofizik Mühendisi çalıştırılması ile ilgili OSB Müdürlerine bilgiler verildi.

Haber Tarihi : 13/8/2024
Haber Medya