SATSO Sağlık, Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Ticareti sektör temsilcisi 15. Meslek Komitesi, belirli aralıklarla üye iş yerlerini ve kurum/kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor.

15. Meslek Komitesine mensup SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Seçgin, Komite Başkanı Davut Acunman, Başkan Yardımcısı Emrah Toylar, Meclis Üyeleri Osman Şakar ve Nihat Nama ile Komite Üyesi Yıldırım Çakmak ve Sedat Demir’in gerçekleştirdiği ziyaretlerde üyelerin komiteden beklentileri, sorun ve çözüm önerileri ve tavsiyeleri istişare ediliyor. Resmi kurum ve kuruluşlara gerçekleştirilen ziyaretlerde ise üyelerin talepleri iletiliyor.

Ziyaretler kapsamında MEDAR Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kamil Köse, SAMAR Görüntüleme Merkezi Firma Sahibi Enver Toçoğlu, Sakarya Kültür ve Sosyal Yardım Vakfı (SAKVA) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayi A.Ş. (TÜRASAŞ) Sakarya Bölge Müdürü Dr. Erdal Aba, Eren Optik, Enginoğlu Ambalaj ve İdea İşitme Sistemleri Firma Sahibi İbrahim İlter’e ziyaret gerçekleştirildi. Komite Üyeleri ziyaret ettikleri üyelerini sektördeki hizmetleri ve sağladıkları değer için onurlandırmak amacıyla plaket takdiminde bulundu.

Ziyaretleri değerlendiren 15. Meslek Komitesi Mensubu ve SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Seçgin, “SATSO’muz şehrin birleştirici gücü ve sektörlerin en gür sesidir. 15. Meslek Komitesi olarak üyelerimizle iletişimimizi her zaman diri tutuyor, sık sık ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Talep ve beklentilerini birinci ağızdan dinliyor, onların yanlarında olduğumuzu ve SATSO’nun şehrin en büyük ailesi olduğunu hissettiriyoruz. Bizler onların teveccühü ile buradayız ve bu komite sorumluluğunu sektörümüzün her bir ferdinin sıkıntılarına çare bulmak için üstlendik. Ziyaret ettiğimiz tüm üyelerimize misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Haber Tarihi : 15/8/2024
Haber Medya
Paylaş