Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki ve çoğunluğunu Kitap, Kırtasiye, Basım, Reklam, Medya ve Yayın Kuruluşları’nın oluşturduğu 12. Meslek Komitesi öncülüğünde UR-GE Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

12. Meslek Komitesi Üyeleri tarafından organize edilen ve meslek grubuna mensup üye firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda “Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi” (UR-GE) projesine yönelik SATSO Genel Sekreteri Şevket Kırıcı ve SATSO personelleri tarafından bilgilendirme gerçekleştirildi.

Toplantıda SATSO İŞ Geliştirme Müdürlüğü personelleri tarafından UR-GE projelerinin kapsamı, teşvik ve destekler, başvuru süreci gibi konularda bilgiler paylaşıldı.

Komite Başkanı Ender Gürsoy; “UR-GE projeleri sektörün kümelenerek uluslararası pazarlara daha hızlı açılmasını, ihracat kapasitelerini artırmasını sağlayan çok verimli bir proje. Odamızın da bu konuda 1 yılı aşkındır önemli tecrübeleri var. Halihazırda 3 UR-GE projesi yürütülüyor ve hepsi çok başarılı, ciddi talep alan projeler. Bizler de sektörümüze yönelik bu projeden yararlanmak için bir araya geldik. Umuyoruz ki P SATSO çatısı altında ciddi bir ilerleme kaydedeceğiz.” dedi.

Haber Tarihi : 21/10/2024
Haber Medya
Paylaş