Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yiyecek, İçecek ve Konaklama Hizmetleri sektör temsilcisi 5. Meslek Komitesi, 2025 iş planı toplantısını gerçekleştirdi.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanvekili Gökhan Tiryaki, Komite üyeleri ve konuk olarak Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği (SAVİBU) Başkanı Ali Sefa Alaçam'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2025 yılı için çalışma planlarını masaya yatırarak değerlendirmede bulundu. Komite 2025 yılında üyelerine yönelik gerçekleştireceği ziyaret programları, istişare toplantıları, eğitim girişimleri, fuar çalışmaları ile sektör ve alt sektörlerin sorunlarının çözümüne yönelik planlama yaptı.
Komitenin 2025 yılı çalışma yol haritasını belirlediği toplantıda üyelerinin 2024 yılı içinde sorun, talep ve beklentilerini içeren dönüşleri de ele alındı.
Haber Tarihi : 26/11/2024