SATSO çatısı altında İnşaat Malzemeleri Toptan ve Perakende Ticareti sektörünü geliştirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştiren 13. Meslek Komitesi aylık olağan toplantısını meslek grubu üyelerinin de katılımıyla webinar platformu üzerinden gerçekleştirdi.

2021 SATSO Üyelerle İletişim Yılı kapsamında gerçekleştirilen toplantıya Komite Başkanı Özgür Karakaş, Komiteden Meclis Üyeleri Hayrettin Kovacıoğlu, İbrahim Berat Kara ile Komite Üyelerinden Enver Tok, Okan Çaylan, Meslek Grubu Üyelerinden ise Esra Gençeri, İsmail Filizfidanoğlu, Özkan Yetim ve Beşir Aydın iştirak etti.

Gerçekleşen toplantıda sektöre ilişkin istişarelerde bulunularak sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Komite Başkanı Özgür Karakaş toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “13. Meslek Komitesi olarak aylık olağan toplantılarımızda sektörümüzün bugünkü konumunda çok daha iyi yerlerde olması adına yoğun çalışmalar yürütüyoruz. İnşaat ve inşaat malzemeleri sektörü yüzlerce çeşit kalemde ürünü kendinde barındıran, sürekli yeni çözümler, gelişmeler gerektiren ve medeniyetin ilerlemesi adına katkı sağlayan kilit sektörlerden bir tanesidir. Bu nedenle toplantılarımızda sektörümüze yönelik yönetmeliklerin, denetim mekanizmalarının da güvenli işlenmesi adına üyelerimiz ile sürekli iletişim halinde olarak sorunlarını toplantılarımıza taşımaya devam ediyoruz. 2021 üyelerle iletişim yılı kapsamında gerçekleştirdiğimiz ilk toplantımıza da seramik sektöründe faaliyet gösteren ve güçlü tecrübeleriyle sektöre yön veren meslek grubu üyelerimizi ağırladık. İletişim yılı boyunca her toplantımızda sektörümüzün ayrı dallarında faaliyet gösteren meslek grubu üyelerimizi ağırlayarak kendilerinin çalışmalarımıza verecekleri katkılardan memnuniyet duyacağız.” ifadelerini kullandı.


Haber Tarihi : 23/2/2021
Paylaş