03 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 09:00-17:00 saatleri arasında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimleri gerçekleştirilecektir. Seçimde kullanılacak oy pusulaları hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar ile örnek oy pusulalarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

03 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek olan Odamız Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimlerinin sorunsuz geçebilmesi için web sayfamızın duyurular bölümünde yer alan "SATSO Organ Seçimleri (3 Ekim 2022)" başlığı adı altındaki duyurularımızı dikkatle incelemenizi önemle rica ederiz.

Oy pusulası hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar ile Örnek Oy Pusulalarına ulaşmak için tıklayınız.

SATSO Organ Seçimleri (3 Ekim 2022) ile ilgili tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 12/9/2022