Sayın Üyemiz;

Bildiğiniz üzere 02 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 09:00-17:00 saatleri arasında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimleri gerçekleştirilecektir. Seçim usul ve esaslarını içeren yönetmelik ile seçimle ilgili (oy pusulası örneği ve oy pusulasında dikkat edilmesi gereken hususlar, seçme ve seçilme yeterlilikleri vb.) bilgileri içeren önemli seçim duyuruları ve Seçim Yönetmeliği Odamız web sayfasında duyurular bölümünde ve aşağıdaki linklerde bilgilerinize sunulmuştur.

02 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek olan Odamız Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimlerinin sorunsuz geçebilmesi için web sayfamızın duyurular bölümünde yer alan "Organ Seçimi ve Örnek Oy Pusulası Hakkında Önemli Duyuru" başlıklı duyuruyu dikkatle incelemenizi önemle rica ederiz.

SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

Örnek Oy Pusulasına ulaşmak için tıklayınız.
Seçim Yetki Belgesi talep dilekçesine ulaşmak için tıklayınız.
T.O.B.B Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik'e ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 26/3/2018