22 KASIM 2013,CUMA "DOĞU MARMARA KOBİ ZİRVESİ"

Sayın Üyemiz,

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, KOSGEB, TOSYÖV Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Sanayi Odası işbirliği ve Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet YILMAZ'ın teşrifleriyle "Doğu Marmara KOBİ Zirvesi" düzenlenecektir. Programda KOBİlerde Bilişim Teknolojileri, KOBİ'ler ve Planlı Sanayi için OSB'lerin Önemi, KOBİ'lerde Yönetim Sorunları, Kurumsallaşma ve Başarı Hikayeleri ile Ar-Ge ve İnovasyonun KOBİler Açısından önemi başlıkları ele alınarak paneller düzenlenecektir. Ekte MARKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Düzce Valisi Sayın Ali İhsan SU'nun daveti yer almakta olup, program yer ve adres bilgileri yer almaktadır. Lütfen katılım teyidinizi aşağıdaki numaralardan gerçekleştiriniz.
Üyelerimize duyurulur.

Saygılarımla,

Uğur TIN

Tarih: 22 Kasım 2013, Cuma
Yer: Ramada Plaza Istanbul Asia Airport
Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:43
Şekerpınar - Çayırova (Ek:2)

Program Ekte yer almaktadır.
Katılım Teyidi: Katılım teyitlerinizi aşağıda iletişim bilgileri yer alan Ajans personeline iletebilirsiniz.

Osman YAMAN
Kocaeli Yatırım Destek Ofisi
Tel: (262) 332 01 44 - 147

Eray CAVLAK
Kocaeli Yatırım Destek Ofisi
Tel: (262) 332 01 44 - 168

Davetiyeye ulaşmak için tıklayınız.

Programa ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.
Duyuru Tarihi : 20/11/2013