Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan desteğin sağlanması amacıyla ayni ve nakdi TOBB Deprem Yardımı Dayanışma Kampanyası başlatmıştır.

Bu kapsamda nakdi yardımlar için hesap numaralarına https://tobb.org.tr/Sayfalar/DepremKampanyasi.php adresinden erişilebilmektedir.

Diğer taraftan deprem bölgesinde acil ihtiyaç duyulan konularda ayni yardımda bulunmak isteyen üreticilerimiz aşağıdaki irtibat numaraları üzerinden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile iletişime geçip, yardım edebilecekleri ürün ve miktarlarını iletebilirler. Talepleri telefonda kayıt altına alındıktan sonra yardımda bulunmak istedikleri ürüne ilişkin teslimat noktaları kendilerine iletilecektir.

Gıda  Tekstil-Konfeksiyon Ayakkabı-Bot Hijyen Makine-Teçhizat Destekleyici Ürünler
- Hazır Yemek

- Kömür
- Powerbank

Diğer ürünler için irtibat: 0312 218 24 27

Bilgilerinizi ve kampanyayı bölgenizde yer alan sanayicilere ve üreticilere duyurmanızı, yardım etmek isteyenleri ilgili telefon numaralarına ve [email protected] E-Posta adresine yönlendirmenizi bekler, vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.

Geçmiş olsun Türkiye.
Duyuru Tarihi : 8/2/2023