Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Alman Ticaret ve Sanayi Odaları (D1HK) organizasyonunda, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası ile Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde "Türk-Alman  Konferansı: Depremden Etkilenen Bölgelerde İş Dünyasının Yeniden Güçlendirilmesinde Avrupa Özel Sektörünün Rolü" konferansı gerçekleştirilecektir. Konferansın, 13 Temmuz 2023 Perşembe günü, 10.00 — 14.00 saatleri arasında Berlin'de, Alman Ekonomi Evinde (Adres: Breite Stralße 29, 10178 Berlin) düzenlenmesi planlanmaktadır.

Konferansın amacı, Türkiye'de depremden etkilenen bölgelerdeki iş dünyası ile Avrupa özel sektörünü bir araya getirerek, iş hayatının yeniden canlandırılması ve istihdam fırsatlarının oluşturulması için potansiyel ortak iş fırsatlarının tartışılmasıdır.

Konferans Programı, kayıt dâhil lojistik ayrıntılar bilahare tarafınıza iletilecektir.

Duyuru Tarihi : 18/5/2023