Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi’nde ilimizi temsil edecek İl delegeliği seçimleri 07 Temmuz 2023 Cuma günü odamızda gerçekleşecektir. Seçim günü oy kullanma süresi 09:30 da başlayacak olup 16:30'da seçim sona erecektir.

Seçimde oy kullanacak Gerçek Kişi seçmenlerin; Resmi kuruluşlarca verilen T.C. Kimlik numarası yazılı belgeyi oy kullanma sırasında ibraz etmeleri gerekmektedir.

Ayrıca tüzel kişilerin gerçek kişi temsilcilerinin, Resmi kuruluşlarca verilen T.C. Kimlik numarası yazılı belgenin yanı sıra temsile yetkili olduklarına dair son bir ay içerisinde düzenlenmiş ve Sakarya Ticaret Sicili Müdürlüğünce tasdik edilmiş yetki belgesini; Birden fazla temsilcisi bulunan tüzel kişiler ise Sakarya Ticaret Sicili Müdürlüğünce tasdik edilmiş hangi temsilcinin oy kullanacağını gösterir yetki belgesini oy kullanma sırasında ibraz etmeleri gerekmektedir.

(Gerçek kişilere ait ticari işletmelere yetki belgesi düzenlenmemektedir.)

- Dilekçede aşağıda yer alan bilgilerin EKSİKSİZ ve TAM OLARAK doldurulması gerekmektedir. a) Tarih, b) T.C. Kimlik No (Yetkili kılınan kişinin), c) Yetkili kılınan kişinin adı soyadı, d) Şirket veya kooperatifin Ticaret Sicil Numarası, e) Şirket veya kooperatifin Unvanı, f) Birden fazla yetkilisi olan şirket veya kooperatiflerin; - Müşterek yetkiye sahip temsilciler bulunması halinde hangi temsilci için yetki belgesi düzenleneceği dilekçede belirtilir ve müşterek yetkililerce imzalanır. - Münferit yetkiye sahip temsilcilerden biri tarafından da imzalanabilir. (Münferit yetkililerden ilk başvurana yetki belgesi verilir.)

Seçim yetki belgesi talep dilekçe örneğine ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 14/6/2023
Paylaş