Sayın Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Üyelerimiz,

Birliğimiz tarafından yayınlanan seçim takvimi kapsamında, İcra Komitesine aday olabilme şartını sağlayan üyelere ilişkin listeler 18 Ekim 2023 Çarşamba günü Odamızda yayınlanmaktadır.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10:00 - 17:00 saatleri arasında Hanlı Sakarya Mah. Şehit Onbaşı Zekeriya Gözyuman Cad. No:27 Arifiye/SAKARYA adresindeki Oda Hizmet Binamızda gerçekleştirilecektir.

KGK İcra Komitesi Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Kontenjan Sayıları:
Asıl: 14  Yedek: 14

GGK İcra Komitesi Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Kontenjan Sayıları:
Asıl: 14  Yedek: 14

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Aday Listesine (alfabetik sıralı) ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Sakarya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Aday Listesine (alfabetik sıralı) ulaşmak için tıklayınız.

Not:
1- Seçimde, sadece seçmen listesinde ismi bulunan kişilerin kimliği ile oy kullanmaları gerekmektedir.

2- Seçimlerde vekaleten oy kullanılamayacaktır.

3- Web sitemizde ve kurumsal çalışmalarda kullanılmak üzere seçim günü kurumsal vesikalık fotoğraf çekimi olacaktır.
Duyuru Tarihi : 18/10/2023