Sayın Üyemiz,

İklim değişikliğinin olumsuz etkileri günümüzde sanayi, ticaret, ekonomi, çevre ve sosyal yaşam gibi birçok alanda yok sayılamayacak duruma gelmiştir. Bu olumsuz etkileri bertaraf etmek için Avrupa Birliği’nin başlattığı iklim değişikliği hamlesi olan Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı ile üretici firmaların üzerine büyük sorumluluklar düşmektedir. Çevresel ve ekonomik sürdürülebilirliği sağlamak amacıyla yapılan çalışmaların daha fazla önem kazanması, farkındalığın oluşturulması ve bu alanlarda yapılan çalışmaların desteklenmesi adına Odamız öncülüğünde Sürdürülebilirlik Zirvesi gerçekleştirilmesi planlanmıştır. Zirvenin ‘’Yeşil Mutabakat ve Sürdürülebilirlik’’ konusunda 3 oturum halinde Mayıs ayında yapılması ve oturumlarda kamu ve özel sektör temsilcilerinin yer alması düşünülmüştür.

Söz konusu zirvenin gerçekleştirilmesinde kurum ve firmalarımızdan sponsorluk alınması amaçlanmıştır. Planlanan bu zirveye sponsor olmak isteyen kurum ya da firmalar aşağıda yer alan iletişim numaraları veya mail adreslerinden detaylı bilgi alabilirler. Sponsorluk dosyamıza aşağıdaki linkten ulaşılabilmekte olup, olumlu geri dönüşleriniz bekleriz. Sponsorluk dosyasına ulaşmak için tıklayınız.

Ufuk Ali AYGEN

Zeynep KOŞU