Sayın Üyemiz;

T.C. Sakarya Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü'nden Odamıza gelen yazıda; "Türkiye Kooperatifçilik Stratejisi ve Eylem Planı (TÜKOSEP)" kapsamında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından kooperatifçilik sektörünün önünün açılması, daha etkin ve verimli bir yapıyla sektörün geleceğe hazırlanması, ülke kooperatifçiliğinin gelişmesine katkı sağlanması, kooperatifçilik konusundaki akademik eserlerin sayısının artırılması amacıyla, kooperatifçilik konusunda 2013 yılı ve sonrasında Türkçe yazılmış yüksek lisans veya doktora tezlerine oluşturulan komisyonca değerlendirilmesi sonrasında nakit destek verileceği belirtilmektedir.

Konuyla ilgili detaylı bilgi Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü'nün http://koop.gtb.gov.tr/ internet adresinde yer almaktadır.
Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Uğur TIN

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.
Duyuru Tarihi : 21/5/2014