Sayın Üyemiz,

KOSGEB Başkanlığınca, başarılı KOBİ ve girişimcilerimizin kamuoyuna tanıtılması, ülkemiz ekonomisine yaptıkları katkının göz önüne serilmesi, cesaretlendirilmeleri ve potansiyellerinin ortaya çıkarılması için ödüllendirilmeleri amacıyla geleneksel olarak her yıl düzenlenmekte olan, "KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri" için 2014 yılı başvuruları alınmaya başladı.

Geçtiğimiz yıl "Yılın İnovatif KOBİ Ödülü'nü Sakaryalı Kromel Makine San. Tic. A.Ş. aldığı "KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri"nde, 2014 yılı başvuruları 01 Mayıs -15 Haziran 2014 tarihleri arasında alınacak olup ödül mevzuatına ilişkin detaylı bilgiler www.kosgeb.gov.tr adresinde yayınlanmaktadır.

Başvurular www.turkiyegirisimcileri.org web sayfası üzerinden online olarak yapılacaktır.

Ödül Kategorileri:
A-Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü-
B-Yılın Başarılı KOBİ Ödülleri
1-Yılın İnovatif KOBİ Ödülü
2-Yılın İşbirliği Güçbirliği Yapan KOBİ Ödülü
3-Yılın İhracatçı KOBİ Ödülü
C- Yılın Başarılı Girişimci Ödülleri
1- Yılın Genç Girişimci Ödülü
2- Yılın Kadın Girişimci Ödülü
3- Yılın Küresel Doğan Girişimci Ödülü
4- Yılın İnovatif Girişimci Ödülü

olmak üzere 8 kategoride ödül verilecektir. Başvurular yalnızca bir kategori için yapılacaktır. Konuyla ilgili resmi yazı ekte yer almaktadır.
Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Uğur TIN

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 22/5/2014