Sayın Üyemiz; 
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen yazıda; Birliğimiz öncülüğünde, TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde, Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini arttırmak ve bu şirketlerin küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla Türkiye 100 programının yürütüldüğü belirtilmektedir.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan Türkiye 100 Programı kapsamında; 2011-2013 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin büyüme hızı dikkate alınarak, Türkiye 100 listesine giren şirketler söz konusu programa başvuru yapan şirketler arasından seçilecektir. Bu şirketlerin kamuoyuna duyurulması ile birlikte yazılı ve görsel basında kendilerini tanıtma imkanı bulmalarının yanı sıra, görünürlüklerini arttırarak yatırım ve tedarik ağlarını genişleteceklerdir.

Yarışmayla ilgilenen şirketlerden gelen yoğun talep üzerine Türkiye 100 Programının son başvuru tarihi 31 Aralık 2014 olarak değiştirilmiştir.

Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine imkan sağlayacak olan Türkiye 100 Programına katılım için firmaların müracaatlarını 31 Aralık 2014 tarihine kadar  http://turkiye100.tobb.org.tr/ adresinden yapmaları gerekmektedir.
Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Uğur TIN
Genel Sekreter


Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.


Duyuru Tarihi : 3/12/2014
Paylaş