Sayın Üyemiz;

Odamız bünyesinde çalışmalar yürüten Ticareti Geliştirme Komisyonu tarafından başlatılan ve yaklaşık 1.5 yıllık bir hazırlık sürecinin ardından tamamlanan "Yeşil Nokta İndirimli Alışveriş Projesi" uygulama aşamasına gelmiştir.

İlimizin ticaretini nasıl canlandırabiliriz? fikri ile yola çıkılan projede amacımız, kendi üyelerimiz arasında yapılan alışverişlerde hem alırken hem de satarken kazanılan, kurumsal aidiyet duygusuyla üyelerimizin kendilerini ayrıcalıklı hissedebilmelerine katkı sağlamaktır.

Proje kapsamında Anlaşmalı Yeşil Nokta SATSO Üyemiz, SATSO üye kimlik kartını ibraz eden üyelerimize durumları ölçüsünde %5-%10-%15 veya istedikleri oranlarda indirim uygular.

Projeye dahil olan üyelerimiz önce Üye İşyeri Sözleşmesini imzalar ve daha sonra Odamız tarafından firmanın http://www.yesilnokta.org.tr adresine girişleri yapılır. Veri tabanına kategorilerine göre kaydedilen üyelerimizin ayrıca Facebook'da https://www.facebook.com/satsoyesilnokta/ adresinden, Twitter'da https://twitter.com/SATSOYesilnokta adresinden,Odamızın yayınladığı "Sakarya Ekonomi Dergisinde" ve Proje tanıtım esnasında "Billboardlarda" yine proje ile ilgili tanıtımları ve duyuruları yapılacaktır.

Firmanızın bilinirliliğinin artmasının ve Odamızın kültüründe olan üyelerimizin karşılıklı dayanışmasının temel alındığı bu projeye desteğinizi esirgemeyeceğiniz düşüncesiyle, bu çalışmaya katılımınızı bekler, tüm üyelerimize birlik ve beraberlik içinde ticaretimizin arttığı başarılı günler dilerim.

Saygılarımla,
Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter 


Bilgi için;
Dilek USLUKOL (264) 888 3043- [email protected]

Yeşil Nokta Proje sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Proje Tanıtım Videosunu izlemek için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.



Duyuru Tarihi : 14/9/2015
Paylaş