Sayın Üyemiz,

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Meslek Yüksekokullarında uygulanmasıyla Türkiye de bir ilk olan 7+1 ve 3+1 Eğitim Modeli başarılı bir şekilde devam etmektedir. Proje kapsamında 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde de (28 Eylül 2015) işletmelere öğrenci gönderilmeye devam edilecektir. 16 hafta süreli ve tam zamanlı olarak işletmelere gidecek öğrencilerin "iş kazaları ve meslek hastalıklarına" karşı sigortaları Sakarya Üniversitesi tarafından yapılmaktadır.

İşletmelerinde üniversite öğrencilerine staj imkanı tanıyarak iş hayatına adepte olmalarına yardımcı olmak isteyen Odamız üyelerinin www.muys.sakarya.edu.tr  web adresinden giriş yaparak güz dönemi için öğrenci taleplerini gerçekleştirmeleri 7+1 ve 3+1 Eğitim Modelinin sürekliliği açısından önem arz etmektedir.

7+1 ve 3+1 projesinin kısa tanıtım özeti ekte bilgilerinize sunulmuş olup, projeye olan ilginize ve desteklerinize teşekkür eder, işlerinizde kolaylıklar dileriz.

Saygılarımızla,

Yiğit  ATEŞ

Ekteki dosyaya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.
Duyuru Tarihi : 15/9/2015