Sayın Üyemiz;

KOSGEB Sakarya Müdürlüğü'nden Odamıza gelen yazıda; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 6 - 7 Ekim 2015 tarihlerinde Ankara'da, Bilkent Otel ve Konferans Merkezinde Beşinci Ulusal Verimlilik Kongresi'nin düzenleneceği bildirilmektedir.

Verimliliğin her boyutuyla, kurumsal olduğu kadar uygulamaya dönük bildirilerle de ele alındığı Beşinci Ulusal Verimlilik Kongresinde; Sanayinin Geleceği, İşletme Dinamikleri, Kaynak Verimliliği, İş Sağlığı ve Güvenliği, Kamu Yönetimi, Sosyal Politika, İşgücü Verimliliği, KOBİ'lerde Verimlilik ve daha birçok konu başlığı altında analizler ve iyi örnekler paylaşılacaktır. Akademisyenler, sanayiciler, politika yapıcıları, sivil toplum kuruluşu mensupları ve öğrencilerin verimlilik gündemiyle bir araya gelerek güncel çalışmalarını paylaştıkları bir platform niteliğinde olan kongre hakkında ayrıntılı bilgi, http://www.verimlilikkongresi.gov.tr/ adresinde yer almaktadır. Konuyla ilgili detaylı bilgi ekte yer almaktadır.
Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 22/9/2015