Sayın Üyemiz,

Odamıza gelen yazıda, Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB), 1992 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile T.C. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı tarafından kurulan sivil toplum kuruluşudur. Avrupa Rüzgar Enerjisi Birliği (EWEA)'nin ve Küresel Enerji Konseyi (GWEC) resmi üyesi olan kuruluşun amacı Türkiye rüzgar enerjisi potansiyelini ülke ekonomisine kazandırdığı belirtilmektedir.

Türkiye'deki rüzgar enerjisi sektörünün gelişimine katkı sağlayacağına inandığımız Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi (TÜREK 2015), 4-5 Kasım 2015 Tarihinde JW Marriot Ankara'da gerçekleştirilecektir.

TÜREK 2015'e Türkiye ve Avrupa başta olmak üzere Amerika, Afrika ve Orta Doğu'dan davetli ülkelerin heyetleri, sektörde önde gelen liderler, ithalatçı-ihracatçı kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları, yatırımcılar, kamu ve özel sektör kuruluşları, ulusal ve uluslar arası platformlarda konusunda tecrübeli uzmanlar gerek konuşmacı gerekse ziyaretçi olarak katılacaklardır. İki gün sürecek olan bu üst düzey kongre süresince, interaktif panel ve çeşitli oturumlar gerçekleştirilecektir. Konuyla ilgili detaylı bilgi ekte yer almaktadır.
Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter



Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.
Duyuru Tarihi : 12/10/2015
Paylaş